A Cél

 2013.09.07. 00:28

Szeretettel köszöntöm a blog idetévedt, illetve céltudatosan jelenlévő látogatóit. Ez az online napló alapvetően két okból jött létre.

Egyik mozgatórugója, hogy ellássa a megfelelő információval és támogatással azokat, akiket szintén sinus pilonidalis-szal diagnosztizáltak, és arra biztassa őket, hogy ezzel kapcsolatban minél előbb tegyék meg a szükséges lépéseket.

A másik ok, hogy szétnézve az interneten kevés információt találtam a kezelésről, megszüntetésről (sajnos ebben az esetben megelőzésről nem beszélhetünk), a fórumokon terjedő hírek és történetek pedig egyenesen elszomorítóak, valamint felháborítóak, és a legsajnálatosabb az egészben az, hogy én is ugyanott tartanék a környezetem támogatása, unszolása nélkül, mint azok a különböző orvosok által tudatlanságban tartott szerencsétlenek (nem pejoratív értelemben), akik a fórumokon teszik közkinccsé kálváriájukat.

A következő bejegyzésben kicsit megpróbálom kifejteni, hogy mi is ez az egészségügyi probléma, kiknél jelentkezik, stb., majd rátérek saját kis történetem részletezésére.

Sinusblogger

Címkék: blog egészség a cél sinus pilonidalis sinusblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://sinuspilonidalis.blog.hu/api/trackback/id/tr725498826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása